Un incident grav a avut loc săptămâna trecută în curtea Școlii Gimnaziale din Pișcolt. Tatăl unui elev a decis să-și facă singur dreptate, agresând un coleg de clasă al fiului său chiar în curtea școlii. L-a pus la pământ cu un singur pumn, apoi i-a mai aplicat o lovitură cu piciorul copilului căzut la pământ. Cadrele didactice au aflat abia după trei zile de incident, după ce la Poliție a fost depusă o plângere penală împotriva tatălui agresiv.

agresiune
Totul a pornit de la o ceartă între doi elevi, ambii din clasa a VII-a B a Școlii Gimnaziale din Pișcolt. Cel mai probabil cearta a avut loc marți. Unul dintre părinți a decis să-i facă dreptate copilului său. Astfel, miercuri, 11 ianuarie 2017, bărbatul a intrat nervos în curtea școlii, în pauza de după ora 12.00.
Tatăl l-a găsit pe colegul de clasă al fiului său și l-a doborât la pământ dintr-o lovitură. I-a mai aplicat o lovitură cu piciorul copilului întins pe joc, după care a plecat liniștit.
Cadrele didactice n-au știut de agresiunea care a avut loc în curtea școlii. Totul s-a aflat abia vineri, 13 ianuarie 2017, când elevul bătut s-a prezentat la Poliție, însoțit de părinți, pentru a depune plângere penală împotriva tatălui agresor. Copilul a prezentat chiar și un certificat medico-legal, care arată că a fost victima unei agresiuni.