În cursul serii de vineri, 13 ianuarie 2017, Asociaţia Puffi Carei a reuşit să mai trimită pentru adopţie în Germania două căţeluşe provenind din adăpostul de câini pe care aosicaţia îl administrează în incinta fostei unităţi militare din municipiul nostru.

„Spre bucuria noastră, în acestă seară am reuşit să trimitem două căţeluşe în Germania, pe Lili şi pe Maia. Maia este o căţeluşă bolnăvioară. Nu are un ochişor, şchioapătă şi tuşeşte, şi tocmai de aceea nemţii au insistat s-o trimitem, pentru a-i face tratamentele necesare. Până să ajungă la destinaţie avem şi puţine emoţii, dar ştim că acestor căţeluşe le va fi tare bine, aşa cum le este şi celorlalţi căţei ajunşi la prietenii noştri germani”, se arată pe pagina de Facebook a Asociaţiei pentru protecţia animalelor Puffi Carei.
Căţeluşele au ajuns cu bine la viitorii lor stăpâni din Germania, se mai arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Asociaţiei Puffi.
Cu ajutorul unor militanţi pentru drepturile animalelor din străinătate, în ultimele luni, Asociaţia Puffi din Carei a reuşit să dea în adopţie unor stăpâni inimoşi din Germania şi Ungaria mai mulţi câini cazaţi în adăpostul amenajat de asociaţia careiană în incinta fostei unităţi militare de pe strada Căplenilor.