În pofida greutăţilor întâmpinate în această vară, hip hopp-erul careian Leo, pe numele său real Sebastian Andrei Olar, elev al Colegiului Tehnic Iuliu Maniu, s-a ţinut de promisiunea făcută fanilor săi şi a lansat până la urmă piesa „Promisiuni false”. Începând de ieri, noua piesă a hip hopp-erului Leo poate fi audiată de către cei interesaţi pe Youtube.

leo1

„Salutare!!!! Oameni buni! Am scos seara asta „Promisiuni false”. Hai cu un share şi like dacă îţi place… mă ajută foarte mult! Mersi foarte mult”, se arată în postarea hip hopp-erului Leo de pe Facebook.

Portalul Opinie de Carei a relatat recent despre păţania hip hopp-erului Leo, care a plecat în timpul vacanței de vară la muncă în Cehia, alături de câțiva prieteni, în speranța că își va câștiga niște bani și își va putea amenaja un studio frumos, respectiv își va putea ajuta mama să renoveze casa. De asemenea, intenționa ca în Cehia să filmeze și un videoclip pentru ultima sa piesă, intitulată ”Promisiuni deșearte”. În schimb, a ajuns să lucreze ca un sclav într-o brutărie timp de trei luni, fără să primească niciun ban de la patronii care îi reținuseră actul de identitate.
Citeşte articolul despre ce a păţit Leo în Cehia aici.