Având în vedere majorarea tarifelor la utilități și diversificarea evenimentelor, Consiliul Local Carei a stabilit în ședința extraordinară de astăzi noile tarife de închiriere a spațiilor castelului Karolyi.

Potrivit noilor tarife, închirierea sălii cavalerilor pentru starea civilă va costa 400 de lei/oră, iar închierea sălii de conferințe și a capelei 300 de lei/oră. Prețurile includ și o ședință foto. Pentru albumele școlare, tariful de închiriere a sălii cavalerilor și a balcoanelor este de 300 lei/oră.
Cei care vor să organizeze târguri, prezentări sau conferințe la castel vor trebui să plătească 500 de lei/oră pentru sala cavalerilor, o sută de lei pe oră pentru sala de conferințe sau 5.000 de lei/zi pentru sala cavalerilor și sala de conferințe.
Sala de conferințe poate fi închiriată și pentru manifestări private cu maximum o sută de persoane (nunți, botezuri, zile de naștere, aniversări) la prețul de 100 de lei/oră.
În cazul unir evenimente private cu până la 250 de invitați, organizate între orele 14.00-2.00, sala cavalerilor costă 15.000 lei pe evenimente, sala de conferințe 7.500 lei, iar sala expozițională de la parter 2.500 lei.
Manifestările cu scop caritativ, educațional și organizate în colaborare cu Primăria Carei, Consiliul Local Carei, Centrul Cultural sau Fundația Centrul de Promovare a Turismului Grof Karoly, precum și ceremoniile de oficiere de stare civilă în sălile 26 și 27 de la parter, fără ședințe foto, sunt scutite de taxe de închiriere.