Consiliul Local Carei a probat în ședința de azi procedura de selecție a administratorului operatorul de transport în comun Carei Trans Bus SRL.

Carei Trans Bus va opera transportul în comun cu cele șapte autobuze electrice și va gestiona cele 140 de biciclete destinate închirierii de către populație.
Viitorul administrator trebuie să aibă studii superioare economice, juridice sau tehnice și să dispună de minim cinci ani de experiență în administrarea unor societăți publice sau comerciale profitabile în domeniul transportului, respectiv în activitatea unor întreprinderi publice, instituții publice sau societăți comerciale al căror obiectiv de activitate este asemănător cu cel al Carei Trans Bus SRL.
Potrivit deciziei, publicarea anunțului de selecție va avea loc în data de 10 martie 2023, depunerea dosarului se va face în termen de 30 de zile de la publicare, iar evaluarea dosarelor în termen de cinci zile lucrătoare.
Tot în ședința de astăzi, Consiliul Local Carei și-a desemnat reprezentanții în comisia de selecție și în cea de contestații.