Un careian care, l-a bătut în fața blocului situat pe Bulevardul 25 Octombrie pe cel cu care soția sa a avut un conflict în trafic, a scăpat basma curată după ce victima și-a retras plângerea. Agresorul a susținut că i-a tras doar un șut în fund, însă varianta sa a fost contrazisă de medicul legist, care a concluzionat că leziunile provocate au avut nevoie de 3-4 de zile de îngrijiri medicale.

Victima a reclamat faptul că, în octombrie 2021, a fost contactată telefonic de care a rugat-o să coboare în faţa blocului pentru a-i cere sfaturi în legătură cu funcţionarea unor camere de supraveghere.
Când a ajuns în fața blocului, asupra lui au tăbărât trei persoane. S-a ascuns în spatele unei mașini, însă a fost găsit de unul dintre cei trei bărbați, care a început să îi aplice mai multe lovituri cu pumnii şi cu picioarele, oprindu-se numai în momentul în care o doamnă ar fi strigat în direcţia lor să se oprească.
Audiat de organele de cercetare penală, agresorul a declarat că i-a aplicat persoanei vătămate „o lovitură cu piciorul în fund”, în timp ce aceasta era căzută la pământ, procedând ca atare din cauza unui conflict în trafic în care au fost implicaţi soţia sa şi persoana vătămată, care ar fi efectuat o depăşire „riscantă” şi ar fi şicanat-o.
Varianta cu ”șutul în fund” a fost contrazisă de certificatul medico-legal, în care se arăta că victima a suferit leziuni traumatice: „multiple echimoze şi excoriaţii la nivelul picioarelor şi la nivel subscapular, cauzate prin lovirea repetată cu/de corp dur, a căror vindecare a necesitat 3-4 de zile de îngrijiri medicale.
Careianul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În timpul procesului, victima s-a împăcat cu agresorul.
În cursul zilei de ieri, Judecătoria Carei a dispus încetarea procesului penal. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată în termen de zece zile de la comunicare.