Judecătoria Carei a dispus ieri începerea judecății într-un dosar penal în care un elev din Becheni este acuzat de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violenţe după ce, doar pentru a-și demonstra curajul, a aruncat cu briceag după o fetiță, nimerind-o în coapsă.

Minorul este acuzat și de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, după ce a fost prins că a furat 300 lei şi două flacoane cu bere dintr-o locuință.
Potrivit informațiilor portalului Opinie de Carei, în septembrie 2020. În timp ce se afla pe terasa unui bar, elevul în vârstă de 14 ani la data respectivă, a întrebat o fetiță de 12 ani, dacă crede că are curajul să arunce cu un cuţitul, tip briceag, ce îl avea în mână, în direcţia ei.
Copila, crezând că este o glumă, i-a răspuns că nu crede că are curajul, moment în care elevul, afla la câțiva metri distanță, a aruncat cuţitul peste gard, înfingându-se în coapsa dreaptă.
Rănile provocate au avut nevoie de 10-11 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
În decembrie 2020, minorul a mai sustras dintr-o locuință din Becheni suma de 300 lei şi două flacoane cu bere.
Minorul, în prezent în vârstă de 16 ani, urmează să răspundă pentru faptele sale, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, respectiv furt calificat.