Un tânăr, fără studii și fără loc de muncă, dintr-o localitate din zona Careiului, care a întreținut în mod repetat relații sexuale cu o fetiță de 12 ani, determinând-o apoi să fugă de acasă, a fost trimis în judecată de procurori. Tânărul respectiv are soţie şi un copil. Procesul se va judeca la Judecătoria Carei.

Potrivit informațiilor portalului Opinie de Carei, polițitșii s-au sesizat din oficiu în 21 ianuarie 2022 că, în decurs de două luni, tânărul respectiv a întreţinut în mod repetat acte sexuale consimţite cu fetița de 12 ani.
Tânărul a declarat că în vara anului 2021 a început să vorbească cu o fată de la el din sat despre care ştia că este minoră și care i-a spus că urmează să împlinească 14 ani. Ştia că nu este legal să umble cu ea dar nici nu s-a gândit la aspectul acesta, important fiind că fetița a dorit ”să fie cu el”.
Tânărul a mai arătat cu după Crăciunul din anul 2021 au şi întreţinut relaţii sexuale de comun acord, de încă cinci ori, până au fost prinşi de către organele de poliţie.
Mama fetei a aflat despre relația dintre cei doi cu puțin timp înainte de minora să „fugă” de acasă cu iubitul său.
Intervenția autorităților a pus capăt idilei dintre tânărul căsătorit și minora de 12 ani.
Tânărul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de de act sexual cu un minor în formă continuată. Procesul său va începe la Judecătoria Carei.