Două femei, fiică și mamă, trebuie să-i achite unei asistente din Carei câte 1.500 de lei daune morale după ce au agresat-o în incinta unui cabinet medical din Carei. Totul a pornit de la faptul că asistenta i-a reproșat fiicei că ar fi avut o relație extraconjugală cu soțul său.

Potrivit informațiilor portalului Opinie de Carei, agresiunea a avut loc în 22 iunie 2021, în incinta unui cabinet medical din Carei.
Asistenta a fost agresată fizic de către o femeie domiciliată în Sanislău, și mama sa, domiciliată în Dindeștiu Mic, care, pe fondul unor discuţii legate de o presupusă relaţie extraconjugală a soţului asistentei cu femeia din Sanislău, i-au aplicat multiple lovituri cu palmele şi cu picioarele în zona feţei şi a spatelui.
Rănile provocate au necesitat 12-14 zile de îngrijiri medicale.
O colegă a asistentei agresate a arătat că în timp ce se afla de serviciu, a auzit din interiorul cabinetului medical cum „cele două au început să se certe”, asistenta adresându-i femeii din Sanislău cuvinte vulgare şi întrebând-o „dacă este bun soţul său la pat”.
”S-au certat toate trei până la un moment dat când am văzut-o pe asistentăcăzută în genunchi în sala de aşteptare iar mama și fiica o lovesc pe aceasta cu pumnii şi cu picioarele peste cap si spate”, a arătat o colegă a asistentei.
Victima a declarat că în holul cabinetului medical s-a întâlnit cu femeia din Sanislău, pe care a abordat-o, adresându-i cuvinte jignitoare, întrebând-o cum s-a simțit să întrețină relații intime cu soțul său pe bancheta din spate a mașinii.
Potrivit declarației victimei din fața instanței ”toate aceste lucruri au fost determinate de faptul că soțul meu a recunoscut că a avut o relație cu inculpata”.
Tânăra a arătat că asistenta i s-a adresat cu apelativul de ”curvă” și că a fost împinsă de aceasta din urmă, fiind geloasă. Inculpata a arătat, de asemenea, că nu a acceptat să i se vorbească urât de către persoana vătămată și să fie împinsă de aceasta, pentru acest motiv aceasta și persoana vătămată s-au păruit.
Judecătoria Carei a condamnat-o atât pe fiică cât și pe mama agresoare la câte o amendă penală de 2.025 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, fiecare dintre ele trebuie să îi achite câte 1.500 de lei asistentei agresate pe post de daune morale.
Sentinaț Judecătoriei Carei, pronunțată săptămâna trecută, nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare.