Ediţia cu numărul 25 a Cupei 25 Octombrie la fotbal în sală a fost organizată în cursul zilei de ieri de către Liceul Tehnologic Simion Bărnuţiu din Carei. Competiţia, devenită una tradiţională, s-a desfăşurat în sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu.

Cupa a fost câştigată de echipa Liceului Teoretic Carei, care a învins în finală echipa Liceului Tehnologic Simion Bărnuţiu, cu scorul de 3-1.
Locul al treilea a fost ocupat de echipa Liceului Tehnologic Moricz Zsigmond din Fehergyarmat. Pe locul al patrulea s-a clasat echipa Liceului Tehnologic Iuliu Maniu, pe locul al cincilea echipa Liceului Tehnic Agricol Lippai Janos din Nyiregyhaza, iar pe locul al şaselea echipa Liceul Romano-Catolic Josephus Calasantius.
Au mai fost acordate trei premii individuale. Golgheterul turneului a fost desemnat Martin Murvai de la Liceul Teoretic Carei.
Cel mai tehnic jucător a fost nominalizat în persoana lui Bogdan Janos de la Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu Carei.
Titlul de cel mai bun portar a i-a revenit lui Horvath Erno din Fehergyarmat.

Oficiile de gazdă au fost făcute de către directorul Liceului Tehnologic Simion Bărnuţiu, Emeric Gindele, iar premiile au fost înmânate de către antrenorul Marius Botan.