Primăria Carei organizează a doua ediție a Târgului comun al locurilor de muncă Carei (RO) – Nyirbator (HU), având ca tematică: ”Turism și alimentație publică”.

Evenimentul va avea loc în municipiul Carei, în data de 3 noiembrie 2022, între orele 10.00-17.00 în Sala Cavalerilor din incinta Castelului Karolyi.
Târgul este organizat în cadrul proiectului ROHU395 CO-LABOUR “Cooperation between Nyirbator and Carei for improving employment and promote development based on their endogenous potential” (Cooperare între Carei și Nyirbator pentru îmbunătățirea ocupării forței de muncă și promovarea dezvoltării bazate pe potențialul lor endogen”).
Evenimentul este un cadru ce oferă posibilitatea participării atât a unor agenți economici din municipiul Carei, Nyirbator si localitatile invecinate, în calitate de angajatori, pentru a-și promova firma și disponibilitățile de locuri de muncă cât și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.
În cadrul târgului se va organiza un atelier/discuție moderată privind situatia pieței forței de muncă în regiunea transfrontalieră, problemele cu care se confruntă angajatorii si angajatii și găsirea de soluții comune.
În cadrul proiectului este prevazută organizarea a trei forumuri comune ale pieței muncii în mnicipiul Carei. Cel de-al doilea forum din aceasta serie va fi organizat în municipiul Carei, în data de 3 noiembrie 2022, între orele 10.00-13.30 în Sala 58 din incinta Castelului Karolyi și are ca tematică: “Meseriile viitorului”.
Pentru participarea firmelor de profil din Carei și Nyirbator, puteți să vă înregistrați la următorul link: https://forms.gle/TFPVgMzriW6iGLUx7
Organizatorii așteaptă participarea în număr cât mai mare a persoanelor interesate în căutarea unui loc de muncă.
Intrarea este liberă.
Informaţii suplimentare despre proiect pot fi obţinute de la dl. Bogdan Georgescu – coordonator comunicare, partea română – la telefon 0261/861060 sau prin e-mail la adresa dcscarei@gmail.com.
Proiectul implementat în parteneriat cu Municipalitatea Nyírbátor este finanțat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria, Axa Prioritară 3, Prioritatea de investiţii 8/b, având un buget total de 2.895.495,00 EUR, din care contribuţia Uniunii Europene (FEDR) 2.461.170,75 EUR. Bugetul total de partea română este de: 1.399.600,00 EUR, din care contribuţia Uniunii Europene (FEDR): 1.189.660,00 EUR.