A fost şi Balul LTC –ediția 2022… Dans, muzică şi multă bună dispoziţie – toate acestea au dus la conturarea unui Bal al LTC reuşit.

Clasele a XI-a au organizat un Bal care s-a dovedit a fi unul dintre cele mai inedite baluri de până acum. A fost un eveniment, care va dobândi irevocabil un loc deosebit în amintirea concurenților curajoși, de data asta din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a.
Curajoșii perechi-concurenți au fost următorii: Mureșan Alexandra- Patrik Leitner IX-A, Alexandra Nadaș -Gliguța Gabriel IX-C, Sipos Rebeka -Pinkovszki Áron IX-D, Evelyn Torzsa-Orantes Avram IX E, Samira Tamagnone-Todea Sebastian X-A, Toma Tamara -Tempfli Előd X-B, Ayana Rad -David Răzvan X-C, Ingrid Ciocotișan- Bogdan Fodor X-E, Hannelore Vachter-David Selymesi XI-A.
Evenimentul a avut loc vineri – 7 octombrie, în Sala de sport a liceului, împodobită în culorile evenimentului- negru, auriu și argintiu. Balul a demarat cu o sesiune de poze originală, savurată de întreg public, girată de elevele pasionate de fotografiat, Olah Annamaria din clasa a XI-a E și eleva Murvai Kitty, din clasa a XI-a D .

Organizatorii Balului au fost urmatorii elevi: din clasa a XI-A: Laslo Iulia Toth Vanessa, Spivac Flora, Bruchner Chris, Peneghi Bianca Pop Yanis, Vago Vivien, Susai Georgiana; din clasa XI—a B: Tempfli Alexa, Czier Fanni, Demeter Hanna, Bako Dorottya ,Szabo Fanni; din clasa a XI-a C: Petcu David, Cura Roxana ,Graz Denisa, Nilgesz Andrei ,Silaghi Dariana ,Suciu Sebastian ,Nuna Teodora ; din clasa a XI-a D: Csobi Blanka, Torzsa Alexandra, Roszkop Jennifer,Murvai Kitty iar din clasa a XI-a E: Varga Natalia, Olah Annamaria, Nicola Andreea ,Silaghi Dariana, Mates Bogdan.
Încă de la început, s–a observat faptul că organizarea s-a dorit unul ad-hoc, dar toată lumea s-a simţit bine indiferent că erau elevi, profesori, sponsori sau concurenți.
Prezentatorii spectacolului au fost: Roxana Cura și David Petcu din clasa a XI-a C ,împreună cu Bako Dorottya , respectiv Czier Fanni din clasa a XI-a B, care au menținut o adevarată atmosferă de bal.


Participanţii, în total nouă perechi, au dat dovadă de curaj şi creativitate, majoritatea trecând cu bine de cele trei probe impuse de organizatori: prezentarea perechilor, un quiz de cultură generală și un port-pourri dansant. Desigur, emoţiile şi-au spus şi ele cuvântul, dar într-un mod cât se poate de agreat de public, nu puţine fiind momentele hazlii create de micile stângăcii ale participanţilor.

Probele au fost jurizate de toți spectatorii prezenți în sală.


Organizatorii ne–au delectat cu două surprize: un dans dinamic original coreografiat de D-na Ana Gilb şi un videoclip amuzant filmat în timpul pregătirilor şi regizat de elevul Pop Yanis,din clasa a XI-a A.
În pauza de deliberare, elevele Lorena Babici și Teodora Nuna au delectat publicul cu vocile lor, iar cei doi DJ au animat atmosfera creând un moment magnific când publicul a interacționat luminând toată sala pe ritmul muzicii.

Finalul a dus la decernarea titlurilor de Regina şi Rege LTC celor mai populari doi participanţi, aceştia fiind Vachter Hannelore şi partenerul ei, Selymesi David, încoronați de câștigătorii ediției 2019 a Balului Bobocilor -Maia Mircea și Knecht Patrick.

Întrebaţi fiind de impresii despre bal la finalul acestuia, ei au mărturisit: “Sunt recunoscătoare , că am avut oportunitatea de a participa la Balul LTC- ediția 2022 și sunt mai ales încântată pentru câștigarea titlului de “Regina Balului”. Le mulțumesc atât celor care m-au votat, cât și organizatorilor ,care au depus mult efort pentru pregătirea acestui bal”.

Prof. Menţiu Gabriela