Judecătoria Carei l-a condamnat ieri la șapte luni de închisoare cu suspendare pe un bărbat din Craidorolț, care a provocat scandal pe terasa unui local din comună și l-a lovit în cap cu un par pe un client. Leziunile au necesitat 14-16 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Sentința Judecătoriei Carei a fost pronunțată la mai bine de cinci ani și jumătate de la incidentul care s-a petrecut în noaptea de 23/24 decembrie 2016.
Rămas după ora închiderii pe terasa unui bar pentru a-și termina berea cumpărată, victima a văzut că în fața localului s-a oprit un microbuz din care au coborât mai multe persoane.
Inculpatul, cu un par ce îl avea în mână, l-a lovit la nivelul capului doborându-l la pământ. Apoi, împreună cu un complice, au pornit în urmărirea celuilalt client, care a rupt-o la fugă.
Agresorii au pornit în urmărirea lui. Martorul s-a ascuns pe malul Crasnei, de unde a sunat la 112.
Agresorul, cu 6 clase și fără loc de muncă, a fost condamnat de Judecătoria Carei la șapte luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea liniştii şi ordinii publice.
Victima nu s-a constituit parte civilă.
Sentința Judecătoriei Carei nu este definitivă, putând fi atacată în termen de zece zile de la comunicare.