Fermierii careieni, persoane juridice și fizice, pot să depună la Primăria Carei înștiințări privind culturile agricole afectate de seceta pedologică.

Înștiințările pot fi depuse până în 1 august pentru culturile agricole înfiinţate în toamna anului 2021, respectiv până cel târziu la data de 15 noiembrie 2022 inclusiv, pentru celelalte culturi agricole.
”Având în vedere prevederile Ordinului 177/2022 pentru completarea Regulamentului privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de fenomene meteorologice periculoase avand ca efect producerea secetei pedologice, aprobat prin Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale si al ministrului afacerilor interne nr. 97/63/2020, utilizatorii de terenuri cu destinaţie agricolă înscrişi în evidenţele Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, afectați de secetă, care au terenuri Agricole pe raza Municipiului Carei , pot depune înştiinţări scrise la Primăria Carei, în format fizic sau prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, până cel târziu la data de 1 august 2022 inclusiv, pentru culturile agricole înfiinţate în toamna anului 2021, respectiv până cel târziu la data de 15 noiembrie 2022 inclusiv, pentru celelalte culturi agricole”, se arată în anunțul Primăriei Carei.
Înștiințările se depun la Biroul Agricol din cadrul Primăriei Carei sau la adresa de email agricol@municipiulcarei.ro.
Model cerere persoane fizice , respectiv Model cerere persone juridice se poate descărca de pe următorul link: http://www.municipiulcarei.ro/anunt-seceta-07-07-2022/.