Seria proiectelor desfășurate de către Asociația Beyond a continuat și în acest an la Carei. În perioada 12-20 iunie 2022, 29 de tineri din România, Ungaria, Bulgaria și Turcia au participat in Youth Exchange-ul Erasmus+ P.raise.

Tematica a fost dezvoltarea competențelor de public speaking, tinerii având ocazia să învețe și să-și îmbunătățească abilitățile de a vorbi în public.
Activitățile educaționale au alternat cu programe interactive, cu activități recreative și de explorare a locurilor care au găzduit acest eveniment, adolescenții putându-se bucura de vizita castelului, facilitată de prietenii de la Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural Grof Karoly, de spectacolele oferite de Ansamblul Ceatăra și Asociația Rekettye, dar și de o atmosferă plină de bucurie la ștrandul termal din Carei.

“Prin aceste activități aducem în comunități valorile organizației noastre: incluziunea, educația și împuternicirea tinerilor, programul Erasmus oferindu-ne un cadru optim în acest sens”, spun reprezentanții organizației Beyond.