Primarul Eugen Kovacs a avut azi o întâlnire cu influencerii aflaţi în info-tripul organizat în premieră la Carei, cu scopul redresării turismului local, informează Primăria Carei.

Primarul Eugen Kovacs i-a întâmpinat la Primăria Carei, le-a prezentat istoria Careiului, proiectele de dezvoltare ale localităţii, inclusiv cele din domeniul turistic, şi le-a urat să se simtă bine la Carei, experimentând atracțiile orașului și ale zonei.
Invitații din cadrul INFO-TRIPULUI reprezintă nume sonore din domeniul turismului și al social media cu toții având în total, pe toate platformele online aproape 4 milioane de urmăritori (3.895.665 de urmăritori): solista Alexandra Ungureanu (peste 180 mii de urmăritori), reprezentanții blogurilor de turism Călător în bascheți (peste 988 mii de urmăritori), reprezentanții blogului de turism Wel.travel (peste 377 mii de urmăritori), fotograful de călătorii Raul Dumitru (peste 60 mii de urmăritori), fotograful de călătorie Visual.DDM (peste 7 mii de urmăritori), reprezentanta blogului de turism Romândra (12 mii urmăritori), reprezentanta blogului de turism Visător prin lume (peste 25 mii de urmăritori).


În cadrul aceluiaşi prioiect de promovarea, săptămâna viitoare la Carei vor sosi creatorii de conținut/influencerii Dragoș Karin (peste 303 mii de urmăritori), Csecse Attila (peste un milion de urmăritori), Szabó Hédi (peste 333 mii de urmăritori), Buzás Andris (165 mii de urmăritori), Király Lina (peste 324 mii de urmăritori).
Infotripul presupune o vizită, la invitația echipei Visit Carei, din cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, prin care invitaților li se prezintă atracțiile orașului și ale zonei. Infotripurile sunt cele mai populare metode de a face cunoscută o destinație, prin oferirea participanților o experiență de vacanță, cât mai completă, ca aceștia să înțeleagă și să simtă cât mai autentic posibilitățile și avantajele unei destinații turistice, iar mai apoi să le promoveze.