În perioada 20-24 iunie 2022, la Biblioteca Municipală Carei și Centrul Cultural Carei, va avea loc „Bibliovacanța”, program destinat copiilor peste 6 ani.

Evenimentul este organizat de Biblioteca Municipală Carei și Centrul Cultural Carei, în parteneriat cu Primăria Municipiului Carei, Direcția de Cultură Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural Carei.
În cadrul programului, zilnic între orele 9-13, vor avea loc activități de recreere și de familiarizare a copiilor cu muzica și ritmurile muzicale, prin dansurile populare românești și maghiare, cursuri de chitară, tobe, dans modern. De asemenea, vor avea loc cursuri de teatru și mișcare scenică, de desen și pictură și, nu în ultimul rând, lecturi de povești și activități educative legate de povestea citită și personajele din povești.
Ultima zi a Bibliovacanței va fi dedicată jocurilor copilăriei, momentelor de karaoke și a jocurilor în aer liber.
Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Municipale Carei, str. Iuliu Maniu, nr. 12 sau la telefon: 0261/861480. Locurile sunt limitate. Organizatorii își rezervă dreptul de a face modificări în program.