În perioada 26-29 mai, în Caracal s-a desfășurat Olimpiada Națională a Sportului Școlar la minihandbal mixt (clasele I-IV). Au participat echipe din Suceava, Olt, Teleorman, București, Brașov, Buzău, Timiș și Satu Mare. Județul nostru a fost reprezentat de echipa Școlii Gimnaziale Foieni.

Echipa din Foieni a reușit să se claseze pe locul al treilea pe țară.
”La competiție au participat cele mai bune opt echipe din țară, împărțite în două grupe. Noi am picat cu Olt, Teleorman și Suceava, calificându-ne mai departe din poziția secundă. În semifinală am fost învinși de echipa din Brașov (11-5), dar finala mică am câștigat-o cu scorul de 15-3 împotriva celor din Timiș. Astfel, am obținut locul al treilea pe țară la minihandbal”, a declarat antrenorul echipei Școlii Gimnaziale Foieni, Heinrich Tamas.

”Sunt foarte mândru de copii și de rezultatul obținut, în condițiile în care noi am reprezentat cea mai mică școală dintre toate cele opt echipe și am fost singura echipă din mediul rural. Mulțumim Asociației cultural-sportive Fröhlich Foieni, Consiliului Local, domnului primar și părinților pentru susținerea acordată”, a adăugat antrenorul Heinrich Tamas.
De asemenea, sportiva Menninger Dorka din Foieni a obținut premiul special de cel mai bun jucător al competiției.