La evenimentul caritabil, organizat cu ocazia deschiderii sezonului de către motocicliştii de la Open Road în vederea reconstruirii blocului afectat de explozia din 27 februarie, careienii au donat aproape 10.000 de lei.

Evenimentul s-a desfăşurat în curtea localului Lucky 10 Bowling. În pofida ploii şi a frigului, au fost prezenţi numeroşi careieni care au ţinut să-şi manifeste solidaritatea cu locatarii scării de bloc din Piaţa Avram Iancu, afectate de explozia din 27 februarie 2022.
Participanţii au putut degusta două sortimente de bograci pregătite de angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Carei, împreună cu voluntarii asociaţiilor „Inimi deschise spre mânuţe întinse” şi „Szív a Szívért”. Alte bunătăţi au fost oferite de către Balkan Street Food.
Atmosfera muzicală a fost întreţinută de trupa Coloured Acustic, care a oferit un concert pe cinste.
În urma donaţiilor, aseară s-a strâns suma de 9.600 de lei, care va fi direcţionată în vederea reconstruirii blocului afectat de explozie.

Asemenea evenimente caritabile vor avea loc în continuare la Carei, ne-a asigurat Janos Hanka de la Open Road, principalul organizator al evenimentului de ieri.