Motocicliștii din cadrul grupului Open Road au marcat azi deschiderea noului sezon. La evenimentul organizat pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român au participat, alături de careieni, şi motociclişti din alte localităţi.

Organizatorul evenimentului, Janos Hanka, le-a urat colegilor săi cât mai mulţi kilometri în noul sezon, feriţi de evenimente neplăcute şi accidente.
Tradiţionala slujbă de sfinţire a motocicletelor și a motocicliștilor, pentru a-i feri de accidente tragice în noul sezon, a fost oficiată de către preoţii greco-catolici Lucian Cociorva şi Vadas Krisztián.
Preotul Lucian Cociorva le-a cerut motocicliştilor să fie vegheze la siguranţa lor, a pasagerilor lor şi a celorlalţi participanţi în trafic.
Preotul Vadas Krisztián i-a îndemnat pe motociclişti să devină soli ai păcii întrucât întreaga lume are mare nevoie de o pace trainică în aceste vremuri grele.
Sfinţirea a fost urmată de o paradă a motocicliştilor pe străzile Careiului.

Seara, de la ora 19.00, la localul Lucky 10 Bowling din Carei va avea loc un concert Coloured Acustic Sound. Pe tot parcursul evenimentului, motocicliştii împreună cu voluntarii asociaţiilor „Inimi deschise spre mânuţe întinse” şi „Szív a Szívért” vor strânge donaţii pentru victimele exploziei din 27 februarie 2022, din blocul situat în Piaţa Avram Iancu din Carei.