De Dragobete, careienii și cei din localitățile din împrejurimea orașului sunt invitați să participe concursul: „Eu și perechea mea!”, anunţă Direcţia de Cultură Carei.

Trimiteţi pe adresa: festivalcarei@yahoo.com, o fotografie făcută împreună cu persoana iubită, care va fi publicată pe pagina de facebook a Direcției de Cultură Carei: Carei – Cultură/ Nagykároly – Kultúra.
Imaginea care întrunește cel mai mare număr de like-uri până în data de 24 februarie (inclusiv) va fi declarată câștigătoare, iar cele două persoane îndrăgostite vor fi răsplătite cu o cină romantică de către Pizzeria-Restaurant Grande din Carei.
Persoanele care trimit fotografii în concurs, trebuie să specifice prenumele îndrăgostiților, dându-și astfel acordul pentru publicarea fotografiei.
Persoanele care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs sau care acționează contrar regulilor concursului nu vor fi incluse în acesta. Valoarea totală a bonului câștigător este de 80 lei.
Anunțarea câștigătorului se va face online, pe pagina de facebook a Direcției de Cultură Carei, pe data de 25 februarie 2022.