Cu o organigramă nouă și un buget de 1,4 milioane de lei, CSM Victoria Carei are două obiective în acest an: promovarea echipei de fotbal în Divizia C, respectiv promovarea echipei feminine de tenis de masă în Superliga Națională.

Consiliul Local careian a aprobat azi noua organigramă și bugetul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Victoria Carei pe anul în curs, în valoare de 1,4 milioane lei. Comparativ, bugetul de anul trecut a fost de 800.000 lei.
Potrivit organigramei aprobate, clubul va avea cinci angajați pe statul de plată, antrenorii și jucătorii având contracte de activitate sportivă. Lotul echipei de fotbal are maxim 24 de jucători, un antrenor principal și un instructor pentru portari. Centrul de copii și juniori va funcționa cu șase grupe de vârstă, cu antrenorii de rigoare, care vor lucra cu peste o sută de copii.
La secția de tenis de masă, lotul de jucătoare prevede maxim cinci posturi cu contract de activitate sportivă, care se compune din trei jucătoare pentru Divizia A Națională, plus alte două jucătoare în cazul promovării în Superliga Națională. De asemenea, vor fi două loturi de juniori.
Directorul Tabi Zsolt, proaspăt demisionat din Consiliul Local, a declarat că își dorește foarte mult să îndeplinească cele două obiective ale CSM Victoria Carei fixate pentru acest an. De asemenea, acesta a mulțumit pentru susținerea morală și financiară acordată de Consiliul Local Carei.