Ieri seara, careianul Tempfli Erik, împreună cu prietena sa Bori Hegedűs, au impresionat juriul cu evoluţia lor la emisiunea concurs „A dal 2022” (Cântecul 2022 în traducere), difuzată de Televiziunea Maghiară. Cei doi s-au calificat în semifinala concursului.

Careianul a acompaniat-o la pian pe prietena sa, care interpretat o melodie emoţionantă intitulată „Mama”. Juriul a fost impresionat de prestaţia celor doi artişti, acordându-le 37 de puncte din cele 40 maxim posibile. În emisiunea de aseară au evoluat zece artişti, respectiv trupe.
Pentru a urmări evoluţia cuplului Tempfli Erik- Bori Hegedűs click aici. Evoluţia lor apare în cel de-al treilea videoclip din pagină.
Textul piesei Mama a fost scris de Bori Hegedűs, iar muzica a fos compusă de careianul Tempfli Erik în colaborare cu Kontor Tamás.
Muzicianul careian Tempfli Erik a urmat cursurile Liceului de Artă Aurel Popp din Satu Mare. Trăieşte în prezent în Budapesta şi se află într-o relaţie cu Bori Hegedűs, solistă în trupa Funk&Soul Joy.
„A Dal” (în română: Cântecul) este o competiție muzicală anuală din Ungaria, organizată iniţial de postul național de televiziune Duna și a constituit procesul național de selecție pentru Eurovision Song Contest între 2012 și 2019. Concursul a debutat în anul 2012. Emisiunea „A Dal” a fost introdusă pentru a produce un concurs de selecţie maghiar, astfel încât piesele maghiare să fie prezentate publicului european.