Careianca Cristina Pop, împreună cu Asociaţia Inimi deschise spre mânuţe întinse, au organizat campania intitulată „Speranţa Crăciunului”, prin intermediul căreia doresc să facă o bucurie de Crăciun celor 12 copilaşi aflaţi în Casa de tip familial Speranţa.

speranta

Careienii are vor să sprinine această campanie pot dona în contul RO66 BTRLRONCRT0457746901 deschis la Banca Transilvania sau pot cumpăra chiar ei cadoul pe care îl doresc. Informaţii suplimentare puteţi obţine la numărul de telefon 0752.181.156 sau la email: cristina.aneta@yahoo.com, persoană de contact Cristina Pop.

„Sărbătorile de iarnă sunt menite să fie petrecute în familie, cu bucurie , alături de cei dragi . V-ați întrebat vreodată însă cum își petrec Crăciunul copiii din centrele de plasament ?! Pentru cei mai puțin norocoși dintre noi lucrurile arată altfel! Din păcate , oricât ne-am dori , nu le putem schimba trecutul , dar le putem fi alături acum , aducând o bucurie în sufletele lor . În această perioadă totul este despre dăruire , bucurie și generozitate ! Vă invit să ne unim și împreună să punem un zâmbet pe fețele micuților !
Acum câteva zile le-am făcut copilașilor o vizită la centrul Speranța . Petrecând mult timp cu ei am reușit să adun scrisorile lor către Moș Crăciun în care și-au exprimat dorințele . Vă mărturisesc că prezența noastră ,a mea și a verișoarei mele ,le-a adus mare bucurie , ba chiar așteptau în spatele ferestrei momentul când vom sosi (neștiind cine suntem și ce urma să facem acolo)!
Am petrecut câteva ore bune cu ei ,timp în care , am scris scrisorile , am ascultat colinde și am făcut prăjiturele de turtă dulce . Bucuria lor a fost atât de mare și de sinceră încât în unele momente îmi dădeau lacrimile privindu-i.
Empatia aduce uneori tristețe , dar și fericire pură atunci când poți ajuta . Trebuie să ne oprim și să ne gândim pe de o parte la cât de norocoși suntem și pe de altă parte cum bucuria și împlinirea noastră se poate împarți și cu alții .
Am să vă las aici un mic videoclip din timpul vizitei și rugămintea de a vă implica ,daca aveți posibilitatea , la strângerea de fonduri pentru această cauză . Cine știe ?! Poate în sacul tău cel mare se vor regăsi și din dorințele micuților.
Împreună putem să dăruim zâmbete , să le arătam că și ei contează ,că pot îndrăzni să viseze și că viața poate fi altfel!”, se arată în mesajul campaniei.