Crimă în zona Corparet de lângă Carei. Bărbat omorât în urma unui conflict spontan

În urma unui conflict spontan iscat pe fondul consumului de alcool, un bărbat și-a ucis amicul de pahar. Totul s-a petrecut în seara zilei de marți, 5 octombrie. Potrivit PresaSM, crima a fost săvârşită între municipiul Carei și comuna Moftin, în zona numită Corparet.

crima

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, din probele administrate rezultă că în seara zilei de 5.10.2021, pe fondul consumului de alcool, între inculpatul B.A. şi victima N.N. s-a iscat un conflict spontan în urma căruia inculpatul i-a aplicat victimei cu un obiect contondent trei lovituri în cap, în urma cărora a rezultat decesul acesteia.
Referatul, împreună cu dosarul cauzei, a fost trimis spre competentă soluționare la Tribunalul Satu Mare. Judecătorul de drepturi şi Iibertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, în data de 06.10. 2021, a emis mandatul de arestare preventivă fată de inculpatul B. A. , pe o durată de 30 de zile.
La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul lnspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare – Serviciul de Investigații Criminale.