În scopul îmbuntăţirii comunicării dintre aparţinătorii pacienţilor cu COVID-19 internaţi şi personalul medical, precum şi pentru a rganiza cât mai eficient activităţile membrilor echipelor medicale implicate în îngrijirea pacienţilor, Spitalul Municipal Carei a pus la dispoziţia persoanelor interesate, pentru fiecare secţie dedicată pacienţilor cu COVID-19, numere de telefon şi intervalul orar în care se pot obţine informaţii despre evoluţia stării de sănătate a pacienţilor.

numere telefon spital
În situaţia în care starea de sănătate a pacienţilor se agravează, personalul medical al spitalului va lua legătura cu aparţinătorii şi în afara orarului stabilit.
„Vă transmite rugămintea ca, din respect pentru toţi cei care doresc să afle informaţii despre cei dragi, precum şi pentru a nu perturba activităţile în care personalul medical trebuie efectiv să acorde îngrijiri pacienţilor, să alegeţi un singur reprezentant al familiei care să solicite detalii despre persoanele internate şi să respectaţi intervalul orar recomandat”, se mai arată în comunicatul semnat de managerul Spitalul Municipal Carei, dr. Dragoş Ciprian.