Jucătorii Victoriei Carei se prezintă: interviu cu atacantul Vasile Marinaş

vasile marinas
Reporter: – La ce echipe ați mai jucat?
Vasile Marinaş: – Junioratul l-am făcut la domnul profesor Dacian Nastai, la LPS Satu Mare, după care am mers Someşul Satu Mare. Pe urmă am fost pleecat la Şimleu, după care am revenit acasă la Olimpia Satu Mare. După cinci ani la Olimpia, am fost plecat încă cinci ani în Ungaria, unde am jucat în ligile inferioare. Acum, am revenit acasă, ca să spun aşa, la Victoria Carei.
Reporter: – Cum v-ați integrat în noua dumneavoastră echipă?
Vasile Marinaş: – M-am integrat foarte bine în echipa Victoriei Carei. De aia am şi venit. În mare parte, cam cunoşteam ce se întâmplă pe aici. Am prins un colectiv foarte bun, pot să fac comparaţie cu cel pe care l-am avut la Olimpia. Am pornit tot aşa un proiect din Liga 4 şi am ajuns cu aceiaşi băieţi până în Liga 2. Eu văd un grup foarte un grup foarte unit, iar acest lucru nu poate să aducă decât rezultate foarte bune.
Reporter: – Care este obiectivul actualului campionat?
Vasile Marinaş: – Obiectivul este clar, acesta poate fi doar promovarea pentru o echipă de nivelul Victoriei Carei. Eu zic că va fi destul de greu pentru că acum toată lumea şi-a luat măsuri de precauţie şi toată lumea bagă în seamă Victoria Carei. De acum înainte, toată lumea îşi va dubla forţele când va juca cu noi
A consemnat Szasz Lorand