Jucătorii Victoriei Carei se prezintă: interviu cu portarul Florin Gorbe

florin gorbe
Reporter: – La ce echipe ați mai jucat?
Florin Gorbe: – Am mai jucat la Odoreu, la vârsta de 16 ani, în Liga 3, pe urmă la Micula, tot în Liga 3, la Olimpia în Liga 3 şi apoi promovare în liga secundă. Am mai avut o perioadă de un an în Ungaria, la Mateszalka, după care am venit aici, la Carei.
Reporter: – Cum v-ați integrat în noua dumneavoastră echipă?
Florin Gorbe: – Antrenamentele de aici sunt foarte ok. Marius Botan e foarte bun antrenor. Băieţii, la fel, se pregătesc foarte bine.
Reporter: – Care este obiectivul actualului campionat?
Florin Gorbe: – Am acceptat această provocare pentru că tot timpul vreau să ţintesc cât mai sus, vreau să promovăm în Liga 3, acesta fiind obiectivul echipei. Va fi destul de greu dacă se merge pe aceeaşi metodă ca şi anul trecut, adică să joci barajul cu o echipă de Liga 4 din altă zonă a ţării şi pe urmă să joci cu penultima clasată din Liga 3 barajul de promovare. Va fi destul de greu, dar sperăm să reuşim această peformanţă. Careiul merita asta, un oraş atât de potent financiar, cu firme şi sponsori care ar putea să vină alături de o echipă din Liga 3. Ar fi foarte frumos să avem în judeţul Satu Mare măcar două echipe în Liga 3.
A consemnat Szasz Lorand