În ziua de vineri, micii fotbalişti de la Victoria Carei au onorat invitația celor de la Valea lui Mihai la turneul Diovero. Turneul a fost destinat pentru copii născuți în 2009 și mai tineri, respectiv 2011 și mai tineri. 

carei2
Careienii s-au deplasat la Valea lui Mihai cu două grupe de vârstă : 2009 și cei 2012.
„Băieții au luptat exemplar, reușind jocuri spectaculoase cu multe goluri marcate. Chiar am fost surprinși de evoluția unora. A fost prezent la meci și scouterul celor de la Academia Miercurea Ciuc, Jeremias Zoltan, care a evidențiat câteva nume de la echipele Victoriei! Am reușit să aducem acasă cupe și medalii, dar ceea ce contează cu adevărat este jocul practicat, dăruirea și atitudinea băieților! Mulțumim părinților că ne-au susținut și că au încurajat copii!”, a declarat antrenorul Gindele Gergely.
Lotul Victoria Carei 2009: Avram Noel, Petcu Denis, Câmpan Patrick, Csobi Akos, Sroth Zoltan, Fodor Denis, Cosar Rareș, Mihnea Gabriel, Szolnoki Mate, Szolnoki Dominik, Silaghi Horea.
Lotul Victoria Carei 2012 : Somogyi Milan, Vili David, Reszler Aron, Szilagyi Akos, Poosz Milan, Gergely Erik, Gergely Mark, Gorcsi Emanuel, Bercheș Luca, Pătrașca David, Dobran David, Nagy David, Giurgiu Dominik.
Antrenori :Csenteri Jozsef, Gindele Gergely.

carei1