Jucătorii Victoriei Carei, alături de prietenele lor şi membri ai staff-ului clubului, au participat astăzi la o reuniune festivă, în cadrul căreia au sărbătorit cucerirea titlului de campioană judeţeană. La renuniunea, care a avut loc la pizzeria- restaurant Ali Baba, a fost prezent şi arbitrul internaţional Istvan Kovacs.

victoria01
Antrenorul Marius Botan i-a felicitat pe jucători pentru cucerirea titlului de campioană judeţeană, lucru a fost realizat ultima oară în urmă cu 11 ani. După ce i-a prezentat pe jucători, Botan a arătat că obiectivul principal al echipei pentru viitorul campionat îl constituie promovarea în Liga 3. Cu acastă ocazie, antrenorul Marius Botan a anunţat retragerea jucătorului Lucian Dascăl, după o carieră sportivă de peste 20 de ani.
Omul de afaceri Papp Zsolt, un susţinător al fotbalului careian, care a găzduit în localul său evenimentul de azi, a arătat că fotbalul beneficiază de o maximă susţinere din partea administraţiei locale. Papp Zsolt a anunţat că se poartă discuţii, ajunse într-un stadiu avansat, în vederea preluării grupelor de copii de la cluburi din oraş în cadrul CSM Victoria Carei.
Preşedintele CSM Victoria Carei, Virgil Pereş, i-a felicitat pe jucători, dar şi pe antrenori, pentru performanţa de a cuceri titlul de campioană judeţeană şi a promis că le va asigura tot sprijinul necesar în vederea promovării în Liga 3.
Căpitanul echipei careiene, Daniel Tilinger, a arătat că a fost un campionat scurt, dar intens. Acesta le-a mulţumit antrenorilor şi colegilor pentru performanţa obţinută, adăugând că obiectivul principal îl constituie promovarea în Liga 3.
Arbitrul Istvan Kovacs a spus că Victoria Carei a rămas echipa sa de suflet şi a adăugat că şi-ar dori ca aceasta să ajungă să joace, în viitorul apropiat, nu doar în Liga 3, ci chiar în Liga 2.
Antrenorul şi consilierul local Tabi Zsolta arătat că sportul şi mai ales fotbalul se bucură de sprijinul conducerii oraşului, care se va concretiza nu numai în asigurarea resurselor financiare pentru CSM Victoria, ci şi în investiţii importante în cadrul bazei sportive Victoria.
După discursurile oficiale şi o masă festivă gustoasă, a început distracţia pentru tinerii fotbalişti careieni, deveniţi campioni judeţeni, împreună cu prietenele lor, alături de antrenori şi ceilalţi invitaţi ai lor.