Sâmbătă, 29 mai 2021, pe stadionul Victoria din Carei s-a disputat meciul de fotbal feminin dintre ACS Daliana Carei şi Fotbal Feminin Baia Mare, în cadrul grupei II a Campionatului Naţional de Fotbal Feminin Junioare U15.

daliana1
Un meci în care, sub deviza „cea mai bună apărare este atacul”, fotbalistele careiene au practicat, la aceeaşi intensitate tot meciul, un joc ofensiv care a şi dat un rezultat pe măsură.
În minutul 11, Patricia Zdroba deschide scorul la o pătrundere în careu, iar în minutul 16 Alisia Lazea stabileşte scorul la pauză, 2-0.
După 35 de minute intense, urmează pauza de 15 minute de reorganzare a echipelor.
La reluarea jocului, în minutul 54, pe contra-atac, aceeaşi Alisia Lazea marchează al treilea gol al gazdelor, fiind pe fază la o respingere a portarului. După un corner, în minutul 61, din interiorul careului, căpitanul echipei, Denisa Cheptea, şutează imparabil, stabilind scorul final, 4-0.
La gazde au intrat în minutele: 44- Flavia Balla, 56 – Pop Mădălina şi 64- Toth Diana.
Lotul Daliana a fost acelaşi ca şi în cazul meciului cu Olimpia Cluj: Gavriș Andrada (portar), Danciu Alexandra, Molnar Alina, Leașcu Lorena, Ghetina Andrea (fundași), Linzenbold Delia, Todea Denissa, Cheptea Denisa, Lakatos Krisztina (mijlocași), Zdroba Patricia și Lazea Alisia (atacanți).
„În 5 iunie ne aşteaptă un meci decisiv, în deplasare, la CFR Cluj Napoca. Teoretic se poate, având în vedere rezultatele din grupă… Să auzim de bine”, a declarat antrenorul fotbalistelor careiene, Nicuşor Jurj.