Bărbatul în vârstă de 52 de ani, aflat sub tratament împotriva coronavirusului, care a încercat să „evadeze” din Spitalul Municipal Carei, suferind fracturi după ce a sărit de la etajul întâi, a ajuns din nou la spitalul din Carei, adică tocmai acolo de unde a vrut să fugă.

spital

Joi dimineaţă, în timp ce se schimba garda, bărbatul s-a urcat pe pervazul unei ferestre din holul unde se afla toaleta comună şi a sărit de la etajul întâi. Bărbatul a aterizat în poziţie şezândă, suferind fracturi. Victima nu se afla la prima tentativă de a fugi din spitalul careian, deşi se află sub tratament împotriva coronavirusului.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru continuarea investigaţiilor medicale. S-a constatat că prezenta fracturi costale şi fisuri ale bazinului. După primele îngrijiri, acesta a fost readus la Spitalul Municipal Carei, spital unde sunt internaţi pacienţii cu coronavirus, dar care suferă şi de alte afecţiuni. Bărbatul se află internat în secţia ATI a spitalului careian.