Interviu cu Titel Andrei Timoc, candidatul PNL la funcţia de primar al Careiului

timoc titel (1)
Reporter: – Cum a decurs campania electorală pentru alegerile locale în Carei?
Titel Andrei Timoc: – După părerea mea, campania electorală care este pe cale să se încheie a fost una decentă, echilibrată la Carei. Toţi candidaţii au marşat pe aceleaşi subiecte: fonduri europene, locuri de munca, smart city, digitalizare, colaborare mai îndeaproape cu cetăţeanul. Unii candidaţi au fost mai mult sau mai puţin sinceri cu propriul electorat,altii au probleme de integritate morală, dar nu vreau să discut acest aspect deoarece doresc să terminăm campania electorală în acelaşi trend de decenţă. Cetăţenii, în general, nu mai au încredere în partidele politice, iar noi, candidaţii, am încercat să le explicăm că acesta este principalul mod de exercitare a democraţiei, alături de ONG uri, asociaţii profesionale etc. Eu, ca şi de alfel toţi candidatii, am mers zilnic pe străzi şi am avut contact permanent cu locuitorii oraşului. Aş dori să profit de această ocazie ca să mai vorbesc de unele aspecte nu tocmai plăcute, aflate de la concetăţenii mei.
Reporter: – Care ar ar fi aceste aspecte nu tocmai plăcute?
Titel Andrei Timoc: – Spitalul Municipal nu are medici de specialitate suficienti şi circulă anumite zvonuri legate de corectitudinea angajărilor. În cazul locuinţelor ANL, se spune că unele sunt ocupate de persoane care nu au nevoie de ele, nici măcar nu locuiesc acolo. De asemenea, careienii sunt nemulţumiţi de poluarea olfactivă si de calitatea scăzută a aerului, iar combaterea ambroziei lasă de dorit. Locurile de muncă mai bine plătite sunt practic inexistente, iar mari investitori care să creeze astfel de locuri de muncă nu se înghesuie pe la noi. A început noul an şcolar, iar părinţii, ca şi în fiecare an, trebuie să bage adânc mâna în buzunar pentru laptopuri, imprimante, hârtie şi alte cele necesare copiilor la şcoală. Problema rromilor, situatia în care ei se află şi disconfortul creat de aceştia au fost prea puţin discutate. Ne convine sau nu, dar trebuie să găsim soluţii pentru integrarea lor în comunitate.
Reporter: – Un mesaj pe final de campanie către careieni…
Titel Andrei Timoc: – Pe 27 septembrie vă aştept la vot în număr cât mai mare. Careiul are nevoie de votul dumneavoastră pentru ca si problemele enumerate mai sus să poată fi rezolvate. Votaţi Titel Andrei Timoc la Primăria Carei şi lista candidaților PNL Carei la Consiliul Local. De asemenea, vă invit să votaţi candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, Adrian Felician Cozma, şi echipa de candidaţi liberali la Consiliul Judeţean Satu Mare.
A consemnat Szasz Lorand