Interviu cu Fazakas Zoltan, candidat pe lista UDMR la Consiliul Local Carei

fazakas zoltan
Reporter: – Vă rog să vă faceţi o scurtă prezentare.
Fazakas Zoltan: – Mă numesc Fazakas Zoltan, sunt antreprenor, am 53 de ani şi trăiesc în Carei împreună cu familia mea.
Reporter: – Care au fost motivele pentru care ați decis să candidați pentru un nou mandat?
Fazakas Zoltan: – Motivul pentru care am decis să candidez din nou este acela că mai am câteva idei care ar ajuta echipa UDMR în favoarea oraşului. Se spune că un om atunci este în loc bun când este de folos. Aş vrea să cred că anii trecuţi am fost de folos comunităţii oraşului nostru.
Reporter: – Ce priorități ați avea dacă ajungeți din nou consilier local?
Fazakas Zoltan: – Despre priorităţi doar atât am de spus că nu există priorităţi personale. Să nu creadă nimeni că venim cu nişte idei de-ale noastre pe care toţi şi le vor însuşi. Trebuie rezolvate problemele care se ivesc în comunitatea oraşului. Încet, dar sigur, Careiul devine tot mai frumos. Va fi un oraş frumos, modern, la standarde europene. Vom avea în oraş multe lucruri folositoare, cum ar parcuri, bibliotecă, parcări, trotuare, piste pentru biciclişti, toate străzile asfaltate şi altele, astfel că vom avea toate cele necesare pentru a trăi într-un Carei modern. Doar să fie cine. Pentru acest lucru este nevoie de locuri de muncă bine plătite. Careiul este pregătit să primească antreprenori care vor să creeze noi locuri de muncă. În Carei avem tot mai mulţi vârstnici. Pentru aceşti oameni cu vârsta frumoasă este nevoie de mai multe servicii care să le uşureze viaţa. Dar să nu uităm de generaţa urmatoare, care ar trebui implicată mai mult în viaţa publica. Pentru ei ar trebui să facem politica urbană mai atractivă. Dacă vrem să ne ţinem tinerii acasă trebuie să le ascultăm ideile şi părerile. Mai sunt multe de făcut şi în sistemul de învăţământ, dar şi în Sănătate.
Reporter: – Un mesaj către careieni…
Fazakas Zoltan: – Mesajul meu către careieni este ca toţi cei cu drept de vot să se prezinte la urne în data de 27 septembrie. Trebuie să ne exercităm acest drept. Nu trebuie să ne fie frică de coronavirus. Votatul nu durează decât câteva minute. Este la fel de riscant ca şi atunci când mergem la magazin pentru cumpărături. Votul fiecărui careian conteaza. Cu acest vot ne asumăm responsabilitatea faţă de propria viaţă. Aşa că, în 27 septembrie, votaţi Eugen Kovacs la Primăria Carei şi candidaţii UDMR la Consiliul Local Carei, respectiv Pataki Csaba la preşedinţia Consiliului Judeţean şi echipa de candidaţi UDMR la Consiliul Judeţean Satu Mare!
A consemnat Szasz Lorand