Interviu cu Aurelia Ancuța Csiki, candidată pe lista ALDE la Consiliul Local Carei

anca csiki
Reporter: – Vă rog să vă faceți o scurtă prezentare.
Aurelia Ancuța Csiki: – Sunt Aurelia Ancuța Csiki, m-am născut în județul Sălaj. Provin dintr-o familie modestă cu trei copii. Am absolvit Facultatea de Ecologie și Mediu din cadrul Universităţii „Vasile Goldiș” Arad. Sunt căsătorită cu Csiki Lucian și avem un copil. Momentan lucrez în comerț (vânzări), soțul meu are funcție de conducere la o firmă privată, cel mai mare producător de lapte şi carne din Ardeal.
Reporter: – Care au fost motivele pentru care ați decis să candidați pentru funcția de consilier local?
Aurelia Ancuța Csiki: – Sunt o persoană sensibilă și mă afectează suferința, neputința copiilor și a oamenilor în general. Consider că Dumnezeu m-a înzestrat cu mai multă tărie de caracter și ambiție. Mi-aș dori să pot ajuta cât mai multi oameni!
Reporter: – Ce priorități ați avea dacă ajungeți consilier local?
Aurelia Ancuța Csiki: – Vreau să lupt pentru educația copiilor şi pentru ajutorarea vârstnicilor. Mi-aș dori să reușesc, împreună cu ceilalți consilieri, amenajarea de cantine cu săli de mese la școli. Doar așa putem face un pas în combaterea sărăciei. Copiii ar fi mai motivați să frecventeze școala și am avea siguranţa că sunt beneficiari direcți.
Reporter: – Un mesaj către careieni.
Aurelia Ancuța Csiki: – Mesajul meu e simplu: Nimeni nu știe mai bine neajunsurile și problemele oamenilor decât cel care vine dintre ei! Îi rog să îmi acorde votul de încredere, nu am să îi dezamăgesc! Îi rog să voteze Bujor Păuşan la Primăria Carei şi echipa ALDE la Consiliul Local Carei.
A consemnat Szasz Lorand