”Candidez din nou din dorința de a continua proiectele începute în calitate de consilier local”

Interviu cu Ioan Oneț, candidatul PSD la funcția de primar al Careiului

ONEȚ IOAN
Reporter: – Vă rog să vă faceţi o scurtă prezentare.
Oneț Ioan: – Sunt Ioan Oneț, am 36 de ani și sunt de profesie economist. În anul 2008 am intrat în politică, devenind membru al Partidului Social Democrat, deoarece principiile de viață în care am fost crescut corespund cu doctrina social democrată, și anume o îmbinare armonioasă de rațional și spiritual, de aici și aplecarea spre nevoile celorlalți.
Reporter: – Care au fost motivele care v-au determinat să candidaţi din nou pentru funcţia de primar al Careiului?
Oneț Ioan: – Candidez din nou din dorința de a continua proiectele începute în calitate de consilier local, pentru a eficientiza activitatea administrativă din cadrul primăriei și pentru a pune în practică programul de guvernare local.
Reporter: – Care sunt principalele puncte ale programului dumneavoastră electoral?
Oneț Ioan: – Punctual, programul meu este axat pe: continuarea dezvoltării infrastructurii Careiului prin proiecte din fonduri europene şi guvernamentale, o administraţie publică locală orientată spre nevoile careienilor, Careiul să devină un oraş atractiv cât mai atractiv pentru tineri, învăţământ la standarde europene, în şcoli şi licee moderne, un spital modern şi dotat, care să ofere servicii medicale de cea mai înaltă calitate, promovarea şi sprijinirea producătorilor locali, asigurarea de servicii de utilitate publică orientate spre necesităţile careienilor.
Reporter: – Cum aţi ales sloganul de campanie al PSD Carei şi ce semnificaţie are?
Ioan Oneț: – Sloganul de campanie reprezintă echipa PSD Carei, adică tânără, cu experiență, dar și compententă. Am îmbinat puterea de muncă a tinerilor cu experiența celor mai în vârstă, lucru care duce întotdeauna la progres.
Reporter: – Care a fost strategia de campanie adoptată de echipa de candidaţi social-democraţi?
Oneț Ioan: – Strategia de campanie pe care am adoptat-o este cea cunoscută de toată lumea, adică discuții și întâlniri cu cetățenii, politica alături DE oameni și CU oameni.
Reporter: – Un mesaj către careieni…
Ioan Oneț: – În ciuda contextului vitreg, vă rog să nu ezitați să vă asumați rolul cetățeanului implicat și căruia îi pasă de oraș, mergând pe data de 27 la vot. Vă îndemn să votați o echipa de candidați ai PSD la Primăria și Consiliul Local Carei, o echipă puternică și profesionistă, care poate aduce un plus valoare în activitate administrativă a orașului nostru.
A consemnat Szasz Lorand