Interviu cu Rusu Marius Andrei, candidat pe lista PNL la Consiliul Local Carei

marius rusu
Reporter: – Vă rog să vă faceţi o scurtă prezentare.
Rusu Marius Andrei: – Mă numesc Rusu Marius Andrei. Am terminat Facultatea de Fizică, secția Matematică-Fizică în 2002 și Colegiul de Informatică din cadrul facultății de Matematică și Informatică, în 2003, ambele la Universitatea Babe;-Bolyai. Am terminat și trei masterate, Management financiar-contabil și juridic, Management educațional și Cultură și civilizație europeană la Facultatea de Teologie Greco-Catolică din Oradea. Lucrez în învățământ din 2002. Am fost consilier municipal trei mandate, începând din 2004 până în 2016.
Reporter: – Când aţi intrat în politică?
Rusu Marius Andrei: – M-am înscris în PL 93, gruparea colegială în 1995, la 16 ani. Am activat ca şi student la Cluj, în cadrul PNL Cluj Napoca. Apoi, revenind acasă şi angajându-mă în învăţământ, mi-am continuat cariera politică fiind, pe rând, vicepreşedinte la tineret, apoi preşedinte TNL, apoi vicepreşedinte PNL Carei şi secretar-trezorier. Sunt liberal de 25 de ani. Am speranţa că vom reuşi şi de data aceasta cum am reuşit şi până acum.
Reporter: – Care va fi prioritatea dumneavoastră în cazul în care ajungeţi consilier local?
Rusu Marius Andrei: – Îmi doresc ca orașul în care am copilărit, am crescut și unde lucrez să devină cu adevărat european. Una din prioritățile zilelor noastre, pe lângă creșterea locurilor de muncă bine plătite, este siguranța cetățeanului. E o adevărată aventură să mergi toamna sau iarna seara pe străzi, mai ales dacă ești copil, sau să traversezi o stradă prost iluminată, ați văzut ce s-a întâmplat zilele trecute la Satu Mare. Voi face tot posibilul pentru a spori siguranța cetățeanului pentru ca orașul nostru să devină cu adevărat european!
Reporter: – Un mesaj către careieni…
Rusu Marius Andrei: – Pe 27 septembrie votați candidatul nostru de primar, pe Timoc Titel Andrei, și echipa de consilieri PNL Carei!
A consemnat Szasz Lorand