Astăzi, la sediul Tribunalului Satu Mare, în ședință publică, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea președinților și locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție, în prezența vicepreședintelui Tribunalului Satu Mare – judecătorul Mureșan Cardonel Felix, a prefectului Radu Bud și a subprefectului Altfatter Tamas.

tragere sorti
Preşedinte al Biroului Electoral de Circumscripție Carei a fost desemnat Pop Sergiu- Ovidiu, iar locţiitor Nocaci Codruţa- Mariana.
Președinții și locțiitorii birourilor electorale vor asigura buna desfășurare a procesului electoral în cadrul alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din 27 septembrie 2020 la nivelul biroului electoral al circumscripției județene precum și în cele 65 de birouri de circumscripție constituite la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul nostru.
Președintele Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 32 Satu Mare desemnat prin tragere la sorți este judecătorul NEMEȘ REMUS-VASILE iar locțiitor este judecător POP CAMELIA ANA.

presedinti1

presedinti2

presedinti3