Concursul online ”Promovează-ți orașul!”: Se mai pot vota fotografiile preferate până la 1 iunie


S-a încheiat perioada în care au fost postate fotografiile trimise pentru concursul online „Promovează-ți orașul!”, organizat de Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, se arată într-un anunț transmis portalului Opinie de Carei.

Colaj-foto-Conc-Olnilne-v22

Douăzeci și una de persoane, atât din Carei, cât și din alte localități ale județului, au trimis fotografii în care au surprins obiective turistice sau instantanee surprinse la evenimentele culturale din municipiul Carei. Le mulțumim pe această cale tuturor celor care au contribuit astfel la promovarea online a municipiului. În fiecare zi au fost postate pe grupul de facebook Castelul Károlyi Carei, fotografiile unui singur concurent, dând astfel posibilitatea celor care urmăresc activitatea grupului să aprecieze fotografiile trimise.
Mai sunt cinci zile în care se mai poate vota. După data de 1 iunie 2020 vor fi numărate aprecierile, iar primele 15 fotografii care au cele mai multe voturi vor fi publicate online atât pe contul de instagram visitcarei cât și pe pagina http://www.visitcarei.ro , urmând ca după trecerea perioadei de criză, fotografiile câștigătoare să fie expuse și în Castelul Károlyi.
Vă invităm să votați fotografiile care vă plac cel mai mult!