Clopoțelul a sunat azi pentru ultima oară pentru absolvenții celor trei clase a XII-a de la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu din municipiul Carei. Doar online de această dată, din cauza pandemiei de coronavirus.


După un ultim sunat de clopoțel transmis online, festivitatea de absolvire online a debutat cu intonarea Imnului de Stat și a Gaudeamusului. În continuare, preotul ortodox Călin Buzura le-a urat absolvenților mult succes, rostind apoi o rugăciune.
Directorul Liceului Tehnologic Iuliu Maniu, Adrian Micovschi, i-a felicitat pe absolvenți și le-a urat succes la Bacalureat. Directorul i-a îndemnat să nu se simtă o generație de sacrificiu din cauza pandemiei de coronavirus, adăugând că a ținut mult la organizarea acestei festivități, chiar și online, pentru a respecta normele de distanțare socială. Directorul Micovschi a felicitat-o pe șefa de promoție Adriana Corodan, din clasa a XII-a C, care a absolvit liceul cu media 9,64.
După tradiționalul discurs al șefei de promoție, festivitatea online a continuat cu premierea elevilor cu rezultate bune la învățătură, la activități extrașcolare și la activități sportive.