Ardealul, Agrotex, Alconor Company şi Înfrăţirea fac front comun. Donează peste 240.000 de euro pentru comunitate!

Marii agenţi economici din Carei se mobilizează exemplar, ajutând administraţia locală în lupta împotriva coronavirusului şi a răspândirii acestuia. Sponsorizările, în valoare de peste 240.000 de euro, sunt folosite pentru dotarea spitalului din Carei.

spital
Societatea Ardealul SA a răspuns apelului lansat de Asociaţia Inimi deschise spre mânuţe întinse, donând 100.000 europentru achiziţionarea a două aparate de ventilaţie şi a două aparate de anestezie, puse la dispoziţia Spitalului Carei.
Societățile AGROTEX SRL (care an de an a susținut sistemul medical din Carei), precum și societăților Alconor Company SRL și Înfrățirea SA contribuie la achiziționarea unei unei platforme de testare COVID-19 pentru municipiul Care, echipament în valoare de 630.000 lei. Este vorba de un echipament de laborator multifuncțional cu o precizie de testare de 99,99%, care va sosi în perioada 15-20 aprilie, a anunţat azi Primăria Carei.
Firma Alconor Company a donat soluţiile necesare dezinfectării tuturor celor 303 case de scări şi a celor patru lifuri din blocurile turn existente la nivelul Careiului. În plus, Alconor Company asigură montarea unui rezervor de oxigen la Spitalul Carei, atât de necesar bolnavilor infectaţi cu coronavirus, în contaxtul în care Spitalul Carei a devenit spital suport pentru pacienții testați pozitiv cu COVID-19.
Societățile Cirfem SRL, Kneho Rom SRL și Radu Mob SRL, precum și doamna doctor Bartis Zsuzsanna, au răspuns apelului lansat de Primăria Carei, sprijinind financiar administrația locală în achiziția de dotări vitale în lupta cadrelor medicale împotriva coronavirusului.