Jurnalistul Megyeri Tamas Robert a câştigat nominalizarea din partea UDMR Căpleni pentru a candida la funcţia de primar al comunei. Cel mai probabil, Megyeri se va confrunta la alegerile locale cu actualul primar Mosdóczi Vilhelm, care va candida pentru un nou mandat din partea Partidului Civic Maghiar (PCM).

megyeri tamas

La adunarea generală a UDMR Căpleni au participat peste 150 de persoane. În urma voturilor exprimate, jurnalistul Megyeri Tamas Robert a obţinut nominalizarea cu 82 de voturi, în timp ce contracandidata sa Fleisz Klára a obţinut 75 de voturi. Ordinea pe lista de candidaţi ai UDMR la Consiliul Local Căpleni este următoarea: Csizmár Tamás – 123 de voturi, Fleisz Tamás – 120, Fleisz Adrien – 118, Pink Rudolf – 112, Tillinger Ferenc – 100, Fleisz Klára – 98, Gál Zoltán – 95, Mészáros Lóránt – 67, Pósz Attila – 66.
Jurnalistul Megyeri Tamas Robert deţine portalul de ştiri în limba maghiară Anziksz. În prezent, acesta ocupă funcţia de consilier al primarului municipiului Carei, Eugen Kovacs. Este căsătorit şi are doi copii.