Marți, 18 februarie 2020, de la orele 10 și 11.30, în sala Deák Endre a Centrului Cultural Carei a avut loc spectacolul de divertisment pentru copii ”Animalele … au talent”, oferit de trupa TrendArt Oradea. La eveniment au participat 200 de persoane.

18.02 a

A fost o zi plină de bucurii şi împliniri pentru actorii Companiei teatrale Trendart-Comoara cu Povești Oradea, care marți au prezentat, în municipiul Carei, din județul Satu Mare, spectacolul de teatru-divertisment „Animalele… au talent”, bucurându-se de succes.
Este vorba despre un spectacol de teatru-divertisment atât pentru copii, cât şi pentru părinţi şi bunici. Copiii și cadrele didactice au savurat pur și simplu cele două reprezentații, cântând și dansând alături de actori.
Din distribuţie fac parte actorii: Nora Tiu Chiriac, Loredana Ionaş, Daniel Teszler şi Carla Manea, iar regia artistică este semnată de Marius Aron şi Nora Tiu Chiriac. Scenografia şi textul sunt asigurate de Csüri Emese, în vreme ce mixajul şi înregistrările de studio poartă amprenta inginerului Veres Laszló, în managementul lui Marius Aron şi Eric Christian Aron.