În prima lună de funcționare, librăria Karul Libris, deschisă de Fundația pentru Promovarea Turismului Cultural ”Grof Karolyi”, a avut vânzări de aproape 20.000 lei, a declarat managerul public Beko Tamas în cadrul ședinței de azi a Consiliului Local Carei.

librarie1
Consiliul Local a aprobat acordarea unui împrumut temporar de 200.000 lei Fundației pentru Promovarea Turismului Cultural ”Grof Karolyi”. Managerul public Beko Tamas a arătat că acești bani sunt necesari pentru acoperirea cheltuielilor legate de amenajarea librăriei Karul Libris, respectiv de aprovizionarea cu marfă a acesteia și a magazinului de suveniruri deschis recent în castel.
Managerul public Beko Tamas a adăugat că, în prima lună de funcționare, librăria Karul Libris a avut vânzări de aproape 20.000 lei. Probabil că acest lucru s-a datorat atât sărbătorilor de iarnă, a mai spus managerul public Beko Tamas, adăugând că ar fi foarte bine ca vânzările să se mențină în continuare la același nivel.
Inaugurarea oficială a librăriei orașului Carei, susținută de către Centrul de promovare a turismului cultural Gróf Károlyi Carei, a avut loc în data de 18 decembrie 2019. Librăria funcționează în locația situată lângă fostul magazin Oțelul, în apropierea Amfiteatrului din centrul orașului.