Deschiderea oficială a noului magazin JYSK din Carei va avea loc joi, 14 noiembrie, începând cu ora 8.00. Careienii sunt aşteptaţi cu o cafea proaspătă și un croissant, cu premii şi cu oferte incredibile la magazinul situat pe Bulevardul 25 Octombrie, la numărul 67.

jysk

„Te așteptăm joi, 14 noiembrie, ora 8:00, în noul magazin JYSK Carei din Strada 25 Octombrie nr. 67, să sărbătorim deschiderea noului magazin JYSK din Carei și să bem o cafea împreună. În plus, te invităm să te bucuri de cadouri minunate și oferte incredibile cu ocazia deschiderii JYSK Carei. Începe dimineața cu o cafea proaspătă și un croissant între orele 8.00 – 10.00”, anunţă organizatorii.
Clienţii vor beneficia de premii şi de oferte speciale. „150 de perne umplute cu pene de rață GRATIS. Oferim 150 de perne umplute cu perne de rață primilor cumpărători care achiziționează produse în valoare de minim 50 de lei. Oferte incredibile. Răsfoiește revista și alege-ți produsele preferate la prețuri incredibile cu ocazia deschiderii magazinului. Ofertele de deschidere sunt valabile în perioada 14 – 20 noiembrie 2019. Până la 12 rate fără dobândă prin Bonus Card și Star Card! Până la 10 rate prin CardAvantaj! Numai cu ocazia deschiderii JYSK Carei! Ofertele speciale de deschidere sunt valabile doar în magazinul JYSK Carei din Strada 25 Octombrie nr. 67”, se mai arată în anunţ.