La fel ca în anul anterior, și anul acesta evenimentul organizat de Polipol Mobila SRL Foieni, care promovează sportul şi stilul de viaţă sănătos, are un scop caritabil. Organizatorii îşi doresc să ajute familia unui copil diagnosticat cu autism, care are nevoie de sprijin pentru tratamentele costisitoare.

polipol fit day1
Activităţile sportive din cadrul Fit Day 2019 se vor desfăşura sâmbătă, 8 iunie, între orele 16.00 şi 20.00, în parcul dendrologic din municipiul Carei. În timpul desfăşurării diferitelor competiţii (fotbal, baschet, handbal şi tenis de masă), pe pajiştea din faţa manejului vor avea loc antrenamente de fitness. Pe lângă antrenamente de tabata, cei intersaţi vor putea încerca şi exerciţii cycling, TRX, cardio kick boxing sau zumba, cu sprijinul Energy Cardio Club Satu Mare.
Pe lângă acestea, începând cu ora 18.00, va avea loc un concurs de cross. Cei care doresc să participe la acest cross sunt rugaţi să se prezinte la faţa locului cu cel puţin 15 minute înainte de start pentru înregistrare. Adulţii trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate, în timp ce copii pot fi înregistraţi doar cu acordul părinţilor sau al autorităţii tutelare. Primii care vor concura vor fi copii, până la vârsta de 16 ani inclusiv, care vor avea de alergat un kilometru. Concurenţii cu vârsta de peste 16 ani vor concura de la ora 18.30 şi vor avea de alergat trei kilometri. Şi pentru ca acest cross să fie şi mai memorabil, asupra concurenţilor care vor ajunge la finalul cursei va fi îmrăştiat un praf produs din coloranţi naturali, fără adaosuri sintetice.
Pentru fiecare participant care termină crossul Polipol Mobila SRL Foieni va dona câte 30 de lei pentru micuţul Luca, copilul în vârsă de 9 ani diagnosticat cu autism. Familia micuţului Luca nu mai poate face faţă tratamentelor extrem de costisitoare. Puteţi să-l ajutaţi pe micuţul Luca să învingă autismul înscriindu-vă la crossul Polipol.
Vă prezentăm un videoclip realizat la ediţia de anul trecut a evenimentului Fit Day organizat de Polipol Mobila SRL Foieni.