În cadrul miniturneului locurilor doi din cele trei serii ale ligii a patra sătmărene pentru calificarea în Final Four, CSM Victoria Carei a întâlnit azi, pe stadionul Olimpia din Satu Mare, echipa Ştiinţa Beltiug  Careienii au primit un gol în prima repriză de la adversarii mult mai rutinaţi. Partida s-a încheiat cu victoria celor de la Ştiinţa Beltiug.

a (13)
Deşi au adoptat un joc ofensiv, careienii nu au reuşit să înscrie în poarta adevrsarilor. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0. Este prima înfrângere din acest an pentru careienii antrenaţi de Marius Botan.
„Consider că băieţii au încercat tot posibilul pentru a câştiga meciul. Chiar dacă unii jucători de la care mă aşteptam la mai mult nu au performat după cum mi-aş fi dorit. S-a simţit că miza a fost mare. S-a simţit că media de vârstă a echipei este de 19,6 ani. Dacă am fi avut mai multă experienţă, am fi luat mai uşor această partidă. S-a simţit dezorganizarea în joc. Toate acestea se datorează tinereţii. Dar nu aş dori ca această înfrângere să anuleze toate acele lucruri bune pe care le-am obţinut din luna ianuarie până în prezent. Nu pot să le spun băieţilor decât să se adune, să-şi scoată pieptul în faţă şi să privească spre viitor. Scopul pentru acest sezon a fost să formăm o atmosferă bună în cadrul echipei, lucru pe care l-am realizat demult. Dacă am fi ajuns în Final Four ar fi fost un fel de bonus. Din păcate, acum nu am reuşit. Dar lumea nu se sfârşeşte aici, în sezonul următor vom face tot posibilul pentru a avansa”, a declarat antrenorul principal al Victoriei Carei, Marius Botan.
Lotul Victoriei Carei: Ármos Sándor – Griszhaber, Mihale, Ghiarfaş, Holczberger — Csenteri, Tilinger — Vereş, Mărneanu, Zbona — Mihály.
Rezerve: Mitracica, Babiciu, Ardelean, Malinetescu, Orosz, Bákai, Lazea.
Antrenor: Marius Botan.
Lotul Ştiinţei Beltiug: Tomşa – Toma, Purguly, Donca, Gulya, Covaci, Feier, Dolca, Ghindă, Bunea, Gavaller.
Rezerve: Nichita, Balintfi.
Antrenor: Daniel Feier.