Clopoțelul a sunat azi pentru ultima oară pentru absolvenții celor patru clase a XII-a de la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu din municipiul Carei. După patru ani de studiu, elevii s-au despărțit de liceul în care au învățat, de dascălii care le-au predat și de colegi.

DSC_0151
Festivitatea de absolvire a debutat cu intonarea Imnului de Stat și a Gaudeamusului. Au rostit o rugăciune și le-au urat succes elevilor absoolvenți preoții ortodocși Valer Pop și Călin Buzura, ultimul dintre ei și președinte al Comitetului de părinți.
Directorul Liceului Tehnologic Iuliu Maniu, Adrian Micovschi, le-a urat absolvenților mult succes în continuare și i-a îndemnat să rămână în țară, unde se poate trăi decent, fără a se lăsa amăgiți de mirajul Occidentului.
În continuare, directorul Adrian Micovschi și directorul adjunct Dorina Oprea au premiat-o pe șefa promoției, eleva Ioana Stan. După predarea simbolică a cheii liceului de către elevii clasei a XII-a colegilor lor din clasa a XI-a, eleva Adriana Corodan, din clasa a XI-a C, rostind un discurs de rămas bun de la absolvenți.
Festivitatea a continuat cu premierea elevilor cu rezultate bune la învățătură, la activități extrașcolare și la activități sportive.