Acest weekend i-a prins pe karateka Bartincki Attila și pe vicepreședintele Bartincki Lajos, de la CS Karate Do B.F.K.S., în Complexul Sportiv Olimpic de la Izvorani. Această locație a fost gazda a două evenimente importante în lumea karateului, Campionatul Național de Karate Interstiluri, pentru Minicadeți, Seniori și Campionatul Național de Karate Universitar.


Totodată a avut loc și cursul de perfecționare pentru arbitri si antrenori, coordonat de dl. JAVIER ESCALANTE, președinte al Comisiei de Arbitraj WKF.
Duminică, înainte de masă, a avut loc Campionatul Național de Karate Interstiluri, care pentru Attila nu a reușit bine, la Kata ocupând locul șapte, iar la Kumite a pierdut primul meci.
Cu eșecul în cârcă, datorită experienței, a puterii de concentrare, după amiază, la Campionatul Național de Karate Universitar, a revenit în forță, reușind să câștige două medalii de argint, una la proba de kata, iar cealaltă la proba de kumite, reprezentând cu succes Facultatea de Educație Fizică și Sport al Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.
Dr. Fazekas György, în calitate de președinte și antrenor al clubului sportiv Karate Do B.F.K.S., la care este legitimat, dorește și pe această cale să îl felicite.