În această seară, la Ateneul Român, în cadrul Galei Excelenţei în Asistenţă Socială, careianca Hanciş Simona a fost desemnată câştigătoarea premiului Asistentul social în domeniul protecţiei copilului.

hancis simona

Careianca Simona Hanciș, coordonatoarea Centrului Violeta, se numără printre finaliștii Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială 2019, la categoria ”Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei drepturilor copilului”. În urma deliberării, juriul a decis să-i acorde premiul la această categorie, premiu care i-a fost decernat în cadrul galei care a avut loc în această seară la Ateneul Român.
Gala, prezentată și în acest an de Andreea Marin, recompensează performanța și excelența celor care lucrează în acest domeniu. La eveniment au participat finaliștii celor 18 categorii, precum și reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale. Spectacolul serii va fi oferit de Horia Brenciu și HB Orchestra.
Pentru cele 18 categorii premiate marți, 19 martie, au fost nominalizate peste 470 de persoane și instituții din întreaga țară. Cele 300.000 de voturi online pe pagina http://gala.cnasr.ro au desemnat finaliștii care au intrat în etapa de jurizare.
Gala Excelenţei în Asistenţă Socială, ajunsă la cea de-a șasea ediție, este organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR).

hancis simona2